• ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ & ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ
Ορθοπαιδικός χειρουργος | Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ενασχόληση με τους αθλητές ερασιτέχνες και επαγγελματίες τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά και η προσωπική καριέρα ως επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ, δημιούργησαν την ανάγκη δημιουργίας του κέντρου αθλητικών κακώσεων και Αρθροσκοπικής χειρουργικής.

Η εξειδίκευση στη ρήξη του προσθίου χιαστού, στη ρήξη του τενοντίου πετάλου του ώμου, στο σύνδρομο κοιλιακών- προσαγωγών, στις χόνδρινες βλάβες γόνατος και ποδοκνημικής και γενικότερα στην αρθοσκόπηση όλων των μεγάλων αρθρώσεων αποτελούν εγχέγγυα άρτιας λειτουργίας.

Η εξατομικευμένη μετατραυματική παρακολούθηση, η μετεγχειρητική αποκατάσταση, σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα προαγωνιστικού ελέγχου αθλητών και τα εγκεκριμένα από την UEFA προγράμματα αποκατάστασης τραυματισμού, είναι τα κύρια στοιχεία του κέντρου μας.

Εξειδικεύσεις Κέντρου

Αθλητικές κακώσεις
Tραυματιολογία
Eπανορθωτική χειρουργική (Ολική αρθροπλαστική αρθρώσεων ισχίου και γόνατος).

Κλινική εξέταση Ασθενούς

Η κλινική εξέταση του ασθενούς περιλαμβάνει την χρήση του υπερήχου (SONOSCAPE A6) σε όποιες περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο όπως σε παθήσεις του ώμου, σε μυϊκούς τραυματισμούς, σε τενοντοπάθειες, σε ρήξεις τενόντων. Η κάκωση του προσθίου χιαστού ολοκληρώνεται με τη χρήση του ΚΤ-1000 αρθρόμετρου για την ακριβέστερη διάγνωση της πάθησης.

Αντιμετώπιση Παθήσεων

Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα και όπου κρίνεται απαραίτητο να ξεκινήσουν την αντιμετώπιση των παθήσεών τους με τη χρήση του κρουστικού υπέρηχου (shok wave) ή τη χρήση αυτόλογων παραγόντων αίματος (PRP). Η αρθροσκόπηση στις κυριώτερες αρθρώσεις αποτελεί την εξειδίκυση του κέντρου, καθώς και η μεγάλη εμπειρία όλων των ιατρών με την Ορθοπαιδική Τραυματιολογία και τα κατάγματα.

Εξατομικευμένη Παρακολούθηση

Στη προσπάθεια για καλύτερη και πιο εξατομικευμένη παρακολούθηση αναπτύσσουμε το κομμάτι επικοινωνίας με τον ασθενή. Μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία, μια ακτινογραφία, μια μαγνητική τομογραφία ή όποια εικόνα ή διάγνωση έχετε, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το περιστατικό σας.

ΑΡΘΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΣ

Επεμβάσεις Γόνατου

Επεμβάσεις Ώμου

Επεμβάσεις Ισχίου

ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ευχαριστημένοι πελάτες

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στείλετε μία φωτογραφία, μια ακτινογραφία, μια μαγνητική τομογραφία ή όποια εικόνα ή διάγνωση έχετε, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το περιστατικό σας.
+30 2310 22 13 13

Αλεξάνδρου Σβώλου 1 (όπισθεν εκκλησίας Αγία Σοφία) Θεσσαλονίκη

iraklis1908@gmail.com