ότι καλύτερο στις αθλητικές κακώσεις, στον Χιαστό και στην αποθεραπεία μετά από το χειρουργείο. Άνθρωπος πάνω από όλα – πράγμα σπάνιο για γιατρό του μεγέθους του

κυριακος παπαδοπουλος

Όλα πήγαν εξαιρετικά ύστερα από χειρουργείο σε τρία διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα έξω σφυρός κ επιγονατίδα Αριστερού άκρου και δεξιός ώμος.
Γρήγορη ανάρρωση κ αποκατάσταση.

Κώστα ευχαριστώ

Τσοπανίδης Στράτος

Ο γιατρός ειναι άψογος και γνώστης των αθλητικών περιστατικών.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Athanasios Sonis

Ο γιός μου έχει κάνει 2 χειρουργεία με τόν κύριο Μανωλογλου… αριστερού καί δεξιού ώμος. Πέρασαν χρόνια καί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Εκπληκτικός ιατρός καί εξαιρετικός επαγγελματίας. Θά τόν πρότεινα ανεπιφύλακτα. Μπράβο γιατρέ καί ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΔΟΥΚΑ ΤΖΟΥΛΙΑ

Πέρα από το γεγονός ότι ο κ. Μανώλογλου είναι ένας εξαιρετικός χειρουργός θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι επέδειξε και αξιοθαύμαστη ευαισθησία και κατανόηση στον συγγενή μας με νοητική στέρηση. Αυτό είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, το οποίο μας συγκίνησε όλους. Οι εγχειρίσεις που πραγματοποίησε ήταν ισχίου και ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων. Μας στάθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος, και του είμαστε ευγνώμονες. Τον θεωρούμε έναν καταπληκτικό γιατρό, μέσα και έξω από το χειρουργείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

Την τελευταία τετραετία έχω επισκεφτεί τον Κώστα με πολλά περιστατικά λόγω της σχέσης της δουλειάς μου με τον αθλητισμό.
Επίσης με αρκετά κι εκτός αθλητισμού.
Ο τρόπος που προσεγγίζει το κάθε περιστατικό είναι αυτό που αρμόζει στον κάθε ασθενή.Η πολύ μεγάλη σημασια της αποκατάστασης και το πόσο κοντά είναι στον κάθε ασθενή, είναι κύριο χαρακτηριστικό του.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα, είτε κάποιος είναι αθλητής είτε όχι, αν έχει οποιοδήποτε ορθοπεδικό πρόβλημα,να επισκεφτεί τον Κώστα.

Δημήτριος Μασλαρινός

Ένα χρόνο παιδευόμουν με τον τραυματισμένο ώμο μου … Χωρίς αποτέλεσμα … Στο πρώτο ραντεβού όμως με τον κο Μανώλογλου αμέσως δόθηκε η λύση !!!! Χωρίς επέμβαση , με μία ένεση κ σωστές ασκήσεις μπορώ επιτέλους να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά κ να τον ευχαριστήσω θερμά !!! Σ´ευχαριστώ για όλα !!!
Άντυ Ιατρίδου

Ιατρίδου Άντυ

Εξαιρετικός ο γιατρός!!!! Άψογος σε συμπεριφορά κ σε ιατρικές γνώσεις!!! Ήταν πάντα παρών όποτε τον χρειαζόμουν!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Είμαι πρώην αθλητής με δύο επεμβάσεις χιαστων στο ίδιο γονατο όσο ήμουν ενεργός. Πέρσι μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο πόδι. Δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξος για την εξέλιξη του χειρουργείου. Ο κος Μανωλογλου με διέψευσε. Έκανε φοβερή δουλειά και στο χειρουργείο αλλά και μετά στην αποθεραπεία που είναι ακόμη πιο σημαντικό.ευχομαι ο Θεός να τον έχει καλά..

Κιουρτιδης τριανταφυλλος

Επισκέφθηκα τον κο Μανωλογλου για πρόβλημα που αντιμετώπιζα στο κάτω άκρο. Συζητήσαμε, μ´ εξέτασε, μου γνωστοποίησε την κατάσταση και όλο το πλάνο αντιμετωπισης. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και απομάκρυνε τις φοβίες που μου δημιούργησαν οι γιατροί του Internet. Τον ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ περισσότερο τις συμβουλές του και το διαρκές ενδιαφέρον του!

Ελευθέριος Τσακιρίδης

Οι υπηρεσιες και η συμπεριφορά των ιατρών ήταν άψογη…10′

Μπάρτζας Βασίλης

Νομίζω από τα ποιο εξειδικευμενα κέντρα που έχω πάει , οι γιατροί πολύ κάλοι γνώστες των αθλητικών τραυματισμών, και κυρίως ανθρωποί

ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Όταν επισκέφθηκα τον συγκεκριμένο επιστήμονα ήμουν ήδη ταλαιπωρημένος από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο δεξιό πρόσθιο χιαστό. Εξέτασε το πρόβλημα παρά πολύ, και έκανε πολύ μεγάλο προεγχειρητικό σχέδιο για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη κατάσταση. Πολύ θετικό ότι δεν είναι εγωιστής, και πήρε γνώμες και άλλων συναδέλφων του -που συνάντησε σε σεμινάρια ιατρικής σε άλλες χώρες της Ευρώπης- για το δικό μου θέμα. Αυτή την στιγμή είμαι σε πάρα πολύ καλύτερη κατάσταση και συμμετέχω σε αθλητικές δραστηριότητες.

Δημήτριος Λαυκαριδης

Δεν είναι μία η φορά που η αποκατάσταση σε σοβαρούς και μη τραυματισμούς ήταν άψογη και άμεση! Ο κ. Μανώλογλου με κατανόηση, επαγγελματισμό και τις πιο σύγχρονες μεθόδους δείχνει πάντα ιατρικό ήθος και ανθρωπιά, με εξαιρετικά αποτελέσματα! Ευχαριστώ πολύ!

Σουζάνα Λισγάρα

Δύο εντελώς διαφορετικές επεμβάσεις, η πρώτη στον ώμο και η δεύτερη στο γόνατο σε διάστημα 3 χρονών με 100% επιτυχία,
νομίζω τα λέει όλα. Το αποτέλεσμα εξίσου εντυπωσιακό και στις δύο.
Εξαιρετικός επιστήμονας, επαγγγελματίας σε συμπεριφορά και σε ιατρικές γνώσεις.
Ήταν πάντα παρών όποτε τον χρειάστηκα σε όλη την διάρκεια της αποθεραπείας.

Θάνος Αθανασιάδης

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα Άνθρωπος Ευχαριστώ πολύ

ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ Χρυσούλα

Καταπληκτικη δουλειά. Ο ιατρός αυτός γνωρίζει από αθλητές όσο λίγοι στην Ελλάδα.

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Εξαιρετικός επιστήμων άριστες γνώσεις του αντικειμένου και καταπληκτικός άνθρωπος. έδωσε λύση στο πρόβλημα μου διαπαντός. ευχαριστώ πολύ για όλα.τον συστήνω ανεπιφύλακτα .από τους καλύτερους γιατρούς του είδους

MΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όλη η οικογένεια μου ευχαριστεί τον Γιατρό Κ. Κώστα Μανωλογλου!! Να είναι πάντα καλά!! Όλα τέλεια!! Πολλά συγχαρητήρια!..

Δετσικας Απόστολος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΙΣΘΙΟ ΧΙΑΣΤΟ! ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ!! ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εξαιρετική και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης. Αρίστος γιατρός που τον εμπιστεύεσαι με την πρώτη επίσκεψη και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Και πάντα με ευγένεια , κατανόηση και χαμογελο

Ελένη Παπαϊωάννου

Άριστες

Μακροπουλου Σοφία

Το χειρουργειο αφορουσε τον σύζυγό μου, μας χειρουργησε ο κ.Μανωλογλου. Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι οι εντυπωσεις μας ειναι οι καλυτερες απο ολες τις αποψεις, τοσο σε ιατρικο επιπεδο, οσο και σε προσωπικο οσον αφορα την αντιμετωπιση, τη συμπεριφορα, την εμπιστοσυνη.. Ενα λαμπρο παραδειγμα για ολα τα ατομα που σχετιζονται με τον ιατρικο κλαδο και με το κομματι που λεγεται ανθρωπος!!! Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο εργο σας!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν έχω απλά λόγια, ευτυχώς που βρήκα αυτόν τον γιατρό είναι ο καλύτερος έκανε καταπληκτική δουλειά ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν και μετά από 6 μήνες χειρουργείου νιώθω σαν να μην έγινε ποτέ

Λιακη Σοφια

Εξαιρετική δουλειά και αφοσίωση !
Ευχαριστώ για όλα !

ΓΟΜΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο.

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ένας από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα των αθλητικών κακώσεων, με απίστευτη γνώση, πείρα και αξιοπιστία. Έχοντας άμεση επικοινωνία και φιλικότητα προς τους ασθενείς του. Με έφεση στο ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι στο κερδοσκοπικό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Αντωνιάδου Δέσποινα

Έχω κάνει 4 χειρουργεία στον κύριο Μανωλογλου όλα για διαφορετικούς λόγους.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι πρώτα άνθρωπος και στην συνέχεια άριστος επιστήμονας. Συνεπείς πρόσχαρος άψογος επαγγελματίας..

Αναστασιάδης Ανανίας

Πολύ καλός γιατρός, πάντα δίπλα στον ασθενή ότι και αν χρειαστεί

ΚΑΛΑΪΤΖΊΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις ιατρικές υπηρεσίες του κ. Μανώλογλου και προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά! Αν κάποιος με ρωτούσε αν γνωρίζω γιατρό αθλητικών κακώσεων θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κατιάκος

Είχα ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Το χειρουργείο πήγε τέλεια. Ο γιατρός μου Μανώλογλου Κωνσταντίνος ήταν δίπλα μου και προεγχειρητικά αλλά και μετεγχειρητικά καθόλη τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Είναι καταπληκτικός γιατρός αλλά και άνθρωπος. Τον ευχαριστώ για όλα.

Μολύβα Κατερίνα

Εξαιρετικός επιστήμονας, με άριστες γνωσεις. Όποτε χρειάστηκα την βοήθεια του ήταν παρον!

ΜΠΕΝΑΖΙΡ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την έκβαση του χειρουργειουΚαι όχι μόνο εγώ αλλά και φίλοι και συγγενείς Εξ αλλου παραμένει ο προσωπικός μαςγιατροςΕκτος από ικανός γιατρός είναι ένας άνθρωπος με αμεσότητα και ειλικρίνεια τον αγαπούμε αχρειαστοςνα ειναι

Εσκιαδου Χαρουλα

Ο κ. Μανωλογλου είναι άψογος στη δουλειά του. Είναι καταπληκτικός γιατρός . Είχα Ολική ρήξη χιαστού κ μηνίσκο. Μου έκανε την εγχείρηση , πήγαν όλα τέλεια . Ήταν δίπλα μου απ την αρχή ως το τέλος ! Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν γιατροί τόσο πιστοί στην επιστήμη τους κ γνωστες αυτής όσο και αξιόλογοι ως άνθρωποι .

Ξανθουλης Βαγγελης

Απευθύνθηκα στο γιατρό μετά από μια περίπου εξάμηνη ενόχληση στο γόνατό μου και ύστερα από περιπλάνηση και σε άλλους ορθοπεδικούς χειρούργους, ζητώντας να αποφύγω το χειρουργείο που όλοι μου πρότειναν. Κατέληξα στο κύριο Μανώλογλου λόγω και της εξειδίκευσής του στις αθλητικές κακώσεις. Από την πρώτη επίσκεψη ένοιωσα οικειότητα και εμπιστοσύνη και παρόλο που και ο ίδιος ήταν κάθετος ως προς την αναγκαιότητα του χειρουργείου το προχωρήσαμε. Δε μετάνιωσα για αυτή μου την επιλογή αντιθέτως και μετά την αρθροσκόπηση που κάναμε, με στήριξε ιατρικά και συμβουλευτικά στις όποιες αγωνίες και δυσκολίες μου παρουσιάστηκαν. Τώρα, έναν σχεδόν χρόνο μετά την επέμβαση η κατάσταση μου είναι πολύ καλύτερη, το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης που μου έδωσε επιβεβαιώνεται απαρέγκλιτα και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Κυπαρίσης

Κυπαρίσης Γιώργος

Άριστα όλα. Η επέμβαση πήγε άψογα, η φροντίδα του γιατρού μετεγχειρητικά ήταν άψογη επίσης .
Και παρόλο τον οξύθυμο χαρακτήρα του γιατρού και τις προειδοποιήσεις συναδέλφων ως προς το να μην τον “ενοχλώ” με ανόητες κι άσκοπες ερωτήσεις, μεχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά.
Είμαι ευγνώμων και υποχρεωμένη για την ανωτερότητά του ως προς το ότι δε δέχτηκε να πληρωθεί από υπαλληλο της Βιοκλινικής ενώ εκανε τη δουλειά του.
Γιατρέ…για ‘μένα αν και λίγο νευρικός,είστε πολύ καλύτερος σαν χαρακτήρας απο τους περισσότερους εκεί μέσα. Dr Manologlou : U ROCK !!!

ΣΠΑΝΟΎ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Εξαιρετικός ο γιατρός σε ότι χρειάστηκα πριν και κυρίως μετά την επέμβαση ήταν εκεί. Στην εγχείρηση πήγαν όλα καλά και ευχαριστώ πολύ για όλα!

ΣΤΥΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ο κύριος Μανωλογλου είναι εξαιρετικός γιατρός, αλλά και άνθρωπος.
Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, και ήταν πάντα διπλα μου, σε όλη την περίοδο ανάρρωσης.
Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμβουλές του.
Τον ευχαριστώ πολύ, και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Φαννυ Κατσου
* * * * *

Φαννυ Κατσου

Dr Manolo was the team doctor in Iraklis FC, he is an excellent professional, and great person. He treated my injured hamstrings with PRP and managed to return to play in only 20 days.
I highly recommend him for any sports medical problem

Bogdan Mara

Ενας εκπληκτικός ιατρός και άνθρωπος..εξαιρετικός επαγγελματίας!Έμεινα πολύ ευχαριστημένος,σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Μιχάλης Λιάπης

Εξαιρετικός γιατρός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και ηθικός άνθρωπος. Δυναμικός και ουσιαστικός, σου εμπνέει μεγάλη σιγουριά πριν το χειρουργείο και πολύ καλή ψυχολογία κατά την αποκατάσταση.

Δημήτρης Συκαράς

Ανθρώπινη προσέγγιση στο προβλημα του ασθενή πληρης επίγνωση της κατάστασης ξεκαθαρη ενημέρωση για την αντιμετωπιση. Εξαιρετικοί κ εμπειροι επιστήμονες. Το συστηνουμε ανεπιφύλακτα!!!!

Λεκος Αθανάσιος

Από το 2007 έως το 2010 χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις στα γόνατα μου. Αρχικά, όπως πιστεύω οι περισσότεροι, επισκέφθηκα αρκετούς γιατρούς μέχρι να βρω κάποιον που θα με έκανε να νιώσω ασφάλεια. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο ιατρείο του κου Μανώλογλου η αντιμετώπιση ήταν τέτοια ώστε με έκανε να αποφασίσω δίχως ενδοιασμούς. Τα στοιχεία του που με κέρδισαν είναι: πλήρη γνώση του αντικειμένου, φιλικότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Μέτα την πρώτη επιτυχημένη επέμβαση αντιλήφθηκα το υψηλό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, του κου Μανώλογλου και της ομάδας του συνεπώς απευθύνθηκα ξανά στους ίδιους όταν κρίθηκε απαραίτητη άλλη μια μου επέμβαση. Η συνέπεια σε όσα μου είπε, το ενδιαφέρον του για μένα μετά τις επεμβάσεις και η αφοσίωση στο έργο του είναι λίγα από αυτά που θα ήθελα να αναφέρω για τον κο Κώστα. Τον έχω προτείνει σε δικούς μου ανθρώπους και είχαν τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νάνος Νίκος

Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή, υπευθυνότητα, αλλά και βαθιά γνώση των αθλητικών κακώσεων ! Η επέμβαση έγινε αρθροσκοπικα για καθ εξην εξάρθρωση ώμου.
Αγαπητε Κωνσταντίνε ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδίας μου, όχι μόνο επειδή έγινα καλά, αλλά και για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που μου έδειξες.

Κιολογλου

Εκπληκτική αντιμετώπιση , ταχύτατη εύρεση του προβλήματος , σωστή θεραπεία , παιδαγωγικός λόγος , αφοσίωση , φιλοδοξία , γνώσεις και το προσωπικό του έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό με αμείωτο ενδιαφέρον , εκπαιδευμένο σε κάθε ενδεχόμενο! Φοβερή δουλειά , συγχαρητήρια ! Εις το επανιδείν !

Periklis Tzinas

Άψογες οι υπηρεσίες μεθοδική και αποτελεσματική αποκατάσταση μεσυνεχη παρακολούθηση και ανθρώπινη με ειλικρίνεια επικοινωνια

Λιτζερινος Αστέριος

Έχω επισκεφθεί παρά πολλούς γιατρούς σε όλη την Ευρώπη. Με διαφορά ο καλύτερος. Πολύ σωστός επαγγελματίας με άριστες γνώσεις του αντικειμένου.

Κώστας Κακαρουδης

Άψογη συμπεριφορα

Παρασκευοπουλου

Εξαιρετική κατάρτιση που εμπνέει εμπιστοσύνη. Άρτιες υπηρεσίες τόσο προ- όσο και μετεγχειρητικά.
Εχω τρέξει 7 μαραθωνίους (είμαι 52 ετών) μετά τις επεμβάσεις!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΖΟΣ

Έχω κάνει τέσσερα χειρουργεία στα γόνατά μου με τον κύριο Μανώλογλου. Το καθένα για διαφορετικό πρόβλημα. Ρήξη χιαστού στο αριστερό και στο δεξί γόνατο και μηνίσκου. Και δύο χειρουργεία στους χόνδρους τον έναν με δικό μου μόσχευμα και το άλλο με ικρίωμα κολλαγόνου. Καταπληκτική δουλειά τα χειρουργεία πήγανε πολύ καλά όλα, η αποθεραπεία Με τη βοήθεια του πήγε πάρα πολύ καλά,συνεχώς δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Η δουλειά του κυρίου Μανώλογλου είναι καταπληκτική, οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει, τον ευχαριστώ πολύ που με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου.

Αναστασιάδης Ανανίας

Πολύ εξηπηρετικοι

Θάνος Ψαθας

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον γιατρό – επιστήμονα κ.Μανώλογλου. Εξαιρετικός στην δουλειά του, πάντα δίπλα στον ασθενή κατά την διάρκεια και το πιο σημαντικό μετά την εγχείρηση. Έκανα επέμβαση εμπροσθιου χιαστού και θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ καλύτερο γιατρό.
Είμαι στην 2 εβδομάδα μετά την εγχείρηση και κάθε μέρα πάω και καλύτερα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα λοιπόν τον κ.Μανωλογλου σε όποιον αντιμετωπίσει στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα.

Ιωαννιδης Δημητρης

Η εγχείρηση που έκανα, παρ’ολο που ήταν δύσκολη , είχε μία εξαιρετική πορεία και τέλειο αποτέλεσμα . Εξαιρετικός γιατρός, με συνέπεια, επεξηγηματικό λόγο, κοντά στο ασθενή, φιλικός, προσηνής και πολυ καλά καταρτισμένος. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Αγγελική Φαιτατζη

Φαιτατζή Αγγελική

Απόλυτα ικανοποιημένη, με την κλινική εξέταση, διάγνωση και θεραπεία.
Εξαιρετικός γιατρός/χειρουργός, συνεπής και απόλυτα καταρτισμένος.
Αρχικά με εμένα σε επανένταξη 2 προβληματικών συνδέσμων, έπειτα με την επέμβαση χιαστών (γόνατο) του συζύγου μου, και πρόσφατα με την αποκατάσταση τραυματισμού κνήμης της αθλητριας κόρης μου.

Καραμανλιδου Νικολεττα

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες

Σταύρος Αξαρης

Φανταστικός γιατρός έκανα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και στα δυο χέρια( με έξη μήνες διαφορά ) και δεν έχω πλέον προβλήματα .Ευχαριστώ πολύ γιατρέ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ

Η γνώση και η εμπειρία βρίσκονται διαθέσιμα σε κάθε πελάτη-ασθενή του κ.Μανώλογλου. Η προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα είναι με απόλυτα επαγγελματικά τρόπο χωρίς να παραγκωνίζεται ο παράγων άνθρωπος. Οι λύσεις που προσφέρονται από τον κ.Μανώλογλου είναι πάντα ατομικές, ύστερα από μελέτη του ασθενή ώστε να μην χρειάζεται ο τελευταίος να ακολουθήσει θεραπείες που δεν έχουν εφαρμογή τόσο στο πρόβλημα του όσο και στον τρόπο ζωής του.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θα ξαναπάω αν ποτέ χρειαστεί. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Συνεργάστηκα με τον κύριο Μανώλογλου για ένα πρόβλημα στο γόνατο μου. Μετά από κλινική και διαγνωστική εξέταση έχω πλήρη αποκατάσταση του γόνατου και επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα μου..(ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ). Εξαιρετικός και θέλω να τον ευχαριστήσω για την υπομονή και την επιμονή του.. ευχαριστώ από καρδιάς.

Χιτζος Χρηστος

Εξαιρετικός γιατρός με άψογη ανθρώπινη συμπεριφορά. Αναλύει το πρόβλημα σου με κατανοητό τρόπο και σου προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.
Είναι ο οικογενειακός μας ορθοπεδικός γιατρός, χρειάστηκαν τις συμβουλές του, για θεραπεία και οι δυο μου κόρες καθώς και η γυναίκα μου.
Είναι πάντα διπλά σου για να σε εξυπηρετήσει όποια ώρα και ημέρα χρειαστεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κο. Μανόλογλου για όσα έχει προσφέρει στην οικογένεια μου.

ΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό μου και πάνω από όλα άνθρωπο Κ.Μανωλογλου για το χειρουργείο μου(ολική ρίξη χιαστού και μηνίσκου)με απίστευτα αποτελέσματα από ένα από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα του αθλητισμού..και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο έμπειρο προσωπικό του…!

Γεώργιος Τσίλης

Εξαιρετικός γιατρός κ εξαιρετικός άνθρωπος. Επεμβαση πρόσθιου χιαστού Φεβρουάριος 2019 με απίστευτα καλά αποτελέσματα. Καταπληκτική δουλειά στο χειρουργείο, όπως επίσης κ κατά διάρκεια την αποκατάστασης με τις κατάλληλες κατευθύνσεις κ παρακολουθηση. Η μεγάλη εμπειρία σε αθλητικούς τραυματισμούς, όπως κ ορθή κατανόηση της πάθησης σε σχέση με τις απαιτήσεις τους ασθενή τον καθιστούν κορυφαίο! Ευχαριστώ doctor αχρειαστος να είσαι!

Κούκος Χρήστος

Πολυ καλός ορθοπεδικός!!!Εκανα χιαστούς και στα δυο γόνατα και συνεχίζω και αθλούμαι κανονικά!!!

Καρασούλης Θεόδωρος

Εξαιρετικός ορθοπεδικός χειρουργός με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στις επεμβάσεις μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Μεγάλη σημασία επίσης η υπηρεσία που προσφέρει το κέντρο μετεγχειρητικής αποκατάστασης με άμεση παρακολούθηση από τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Μετά από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Κώστας είναι ένας ιατρός – Άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς.

Φώτης Τριανταφυλλίδης

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και επιστήμονες, έμεινα απολύτως ευχαριστημένος!!

Παναγιώτης Κιγμέτογλου

Εξαιρετικός γιατρός και Άνθρωπος Ευχαριστώ πολύ

ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ Χρυσούλα Μάρτιο

2 επεμβάσεις τον ίδιο χρόνο πήγαν και οι 2 καλά με ασκησιογιο και έπειτα φυσιοθεραπειες επιστρέψαμε στις δραστηριότητες μας

Γιωργος Ντουφος

Άριστος γιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος! Είχα και τα δυο μου χέρια σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τα έκανα επέμβαση πριν περίπου 9 χρόνια με διαφορά 6 μηνών και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ, γιατρέ!

Ευδοξία Καλαϊτζίδου

Το χειρουργείο αφορούσε το γιο μου15 ετών χιαστό ο γιατρός άψογος όχι μόνο επιστημονικά αλλά και στη συμπεριφορά του ως προς το παιδί εξαιρετική αποκατάσταση με μεθοδικότητα και οργάνωση και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης

Αστέριος λιτζερινος

Εκανα εγχείρηση μετά από συντριπτικό κάταγμα επιγονατίδας αριστερά. Η αντιμετώπιση που είχα ως ασθενής ήταν άψογη και ο Ιατρός κ. Μανώλογλου πάντα φιλικός και συνέδραμε με την επιστημονική του κατάρτιση ώστε να έχω μια πολύ καλή αποκατάσταση. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κ. Μανώλογλου και τον ευχαριστώ.

Μαρίτας Παναγιώτης

Απλά τέλειος. Ευχαριστω πολύ.

Πιτουλης Νικολαος

Super

Vassia Rountou

Πείτε μας τη γνώμη σας

Απαραίτητα πεδία

Πότε δεχθήκατε τις υπηρεσίες μας;Εάν δε θυμάστε ακριβώς την ημερομηνία μπορείτε απλώς να αναφέρετε μήνα και έτος.
Ποια είναι η γνώμη σας για τις υπηρεσίες μας;
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και επιτρέπω να αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο η Μαρτυρία και το Ονοματεπώνυμό μου.