espa

Νομίζω από τα ποιο εξειδικευμενα

Νομίζω από τα ποιο εξειδικευμενα κέντρα που έχω πάει , οι γιατροί πολύ κάλοι γνώστες των αθλητικών τραυματισμών, και κυρίως ανθρωποί

ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να

Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο.

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Άριστες

Άριστες

Μακροπουλου Σοφία

Ο κύριος Μανωλογλου είναι

Ο κύριος Μανωλογλου είναι εξαιρετικός γιατρός, αλλά και άνθρωπος.
Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, και ήταν πάντα διπλα μου, σε όλη την περίοδο ανάρρωσης.
Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμβουλές του.
Τον ευχαριστώ πολύ, και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Φαννυ Κατσου
* * * * *

Φαννυ Κατσου

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον γιατρό – επιστήμονα κ.Μανώλογλου. Εξαιρετικός στην δουλειά του, πάντα δίπλα στον ασθενή κατά την διάρκεια και το πιο σημαντικό μετά την εγχείρηση. Έκανα επέμβαση εμπροσθιου χιαστού και θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ καλύτερο γιατρό.
Είμαι στην 2 εβδομάδα μετά την εγχείρηση και κάθε μέρα πάω και καλύτερα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα λοιπόν τον κ.Μανωλογλου σε όποιον αντιμετωπίσει στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα.

Ιωαννιδης Δημητρης

Έχω κάνει τέσσερα χειρουργεία στα

Έχω κάνει τέσσερα χειρουργεία στα γόνατά μου με τον κύριο Μανώλογλου. Το καθένα για διαφορετικό πρόβλημα. Ρήξη χιαστού στο αριστερό και στο δεξί γόνατο και μηνίσκου. Και δύο χειρουργεία στους χόνδρους τον έναν με δικό μου μόσχευμα και το άλλο με ικρίωμα κολλαγόνου. Καταπληκτική δουλειά τα χειρουργεία πήγανε πολύ καλά όλα, η αποθεραπεία Με τη βοήθεια του πήγε πάρα πολύ καλά,συνεχώς δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν. Η δουλειά του κυρίου Μανώλογλου είναι καταπληκτική, οι γνώσεις του και η εμπειρία του είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει, τον ευχαριστώ πολύ που με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου.

Αναστασιάδης Ανανίας

2 επεμβάσεις τον ίδιο χρόνο

2 επεμβάσεις τον ίδιο χρόνο πήγαν και οι 2 καλά με ασκησιογιο και έπειτα φυσιοθεραπειες επιστρέψαμε στις δραστηριότητες μας

Γιωργος Ντουφος

Ο γιατρός μου , που

Ο γιατρός μου , που μαζί ξεπεράσαμε τρία χειρουργεία, πάντα δίπλα μου , να με ενθαρρύνει και να με κατευθύνει σωστά για καλή αποκατάσταση ! Dr Manologlou you are the best !!

Κωστής Φιλοξενίδης

Συνεργάστηκα με τον κύριο Μανώλογλου

Συνεργάστηκα με τον κύριο Μανώλογλου για ένα πρόβλημα στο γόνατο μου. Μετά από κλινική και διαγνωστική εξέταση έχω πλήρη αποκατάσταση του γόνατου και επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα μου..(ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ). Εξαιρετικός και θέλω να τον ευχαριστήσω για την υπομονή και την επιμονή του.. ευχαριστώ από καρδιάς.

Χιτζος Χρηστος

πάρα πολύ καλός ιατρός με

ότι καλύτερο στις αθλητικές κακώσεις, στον Χιαστό και στην αποθεραπεία μετά από το χειρουργείο. Άνθρωπος πάνω από όλα – πράγμα σπάνιο για γιατρό του μεγέθους του

κυριακος παπαδοπουλος

Πολύ καλός γιατρός, πάντα δίπλα

Πολύ καλός γιατρός, πάντα δίπλα στον ασθενή ότι και αν χρειαστεί

ΚΑΛΑΪΤΖΊΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Όλα πήγαν εξαιρετικά ύστερα από

Όλα πήγαν εξαιρετικά ύστερα από χειρουργείο σε τρία διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα έξω σφυρός κ επιγονατίδα Αριστερού άκρου και δεξιός ώμος.
Γρήγορη ανάρρωση κ αποκατάσταση.

Κώστα ευχαριστώ

Τσοπανίδης Στράτος

Την τελευταία τετραετία έχω επισκεφτεί

Την τελευταία τετραετία έχω επισκεφτεί τον Κώστα με πολλά περιστατικά λόγω της σχέσης της δουλειάς μου με τον αθλητισμό.
Επίσης με αρκετά κι εκτός αθλητισμού.
Ο τρόπος που προσεγγίζει το κάθε περιστατικό είναι αυτό που αρμόζει στον κάθε ασθενή.Η πολύ μεγάλη σημασια της αποκατάστασης και το πόσο κοντά είναι στον κάθε ασθενή, είναι κύριο χαρακτηριστικό του.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα, είτε κάποιος είναι αθλητής είτε όχι, αν έχει οποιοδήποτε ορθοπεδικό πρόβλημα,να επισκεφτεί τον Κώστα.

Δημήτριος Μασλαρινός

Εξαιρετικός ο γιατρός!!!! Άψογος σε

Εξαιρετικός ο γιατρός!!!! Άψογος σε συμπεριφορά κ σε ιατρικές γνώσεις!!! Ήταν πάντα παρών όποτε τον χρειαζόμουν!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Εξαιρετικός επιστήμονας, με άριστες γνωσεις.

Εξαιρετικός επιστήμονας, με άριστες γνωσεις. Όποτε χρειάστηκα την βοήθεια του ήταν παρον!

ΜΠΕΝΑΖΙΡ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Άριστα όλα. Η επέμβαση πήγε

Άριστα όλα. Η επέμβαση πήγε άψογα, η φροντίδα του γιατρού μετεγχειρητικά ήταν άψογη επίσης .
Και παρόλο τον οξύθυμο χαρακτήρα του γιατρού και τις προειδοποιήσεις συναδέλφων ως προς το να μην τον “ενοχλώ” με ανόητες κι άσκοπες ερωτήσεις, μεχρι στιγμής τα πηγαίνουμε καλά.
Είμαι ευγνώμων και υποχρεωμένη για την ανωτερότητά του ως προς το ότι δε δέχτηκε να πληρωθεί από υπαλληλο της Βιοκλινικής ενώ εκανε τη δουλειά του.
Γιατρέ…για ‘μένα αν και λίγο νευρικός,είστε πολύ καλύτερος σαν χαρακτήρας απο τους περισσότερους εκεί μέσα. Dr Manologlou : U ROCK !!!

ΣΠΑΝΟΎ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Είμαι πρώην αθλητής με δύο

Είμαι πρώην αθλητής με δύο επεμβάσεις χιαστων στο ίδιο γονατο όσο ήμουν ενεργός. Πέρσι μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο πόδι. Δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξος για την εξέλιξη του χειρουργείου. Ο κος Μανωλογλου με διέψευσε. Έκανε φοβερή δουλειά και στο χειρουργείο αλλά και μετά στην αποθεραπεία που είναι ακόμη πιο σημαντικό.ευχομαι ο Θεός να τον έχει καλά..

Κιουρτιδης τριανταφυλλος

Δεν αφορα εμενα,προσφατα χειρουργησε τον

Δεν αφορα εμενα,προσφατα χειρουργησε τον άντρα μου ο Μανωλογλου Κωνσταντίνος μια αρκετα δυσκολη κατάσταση που κάποιοι αλλοι δεν ηθελαν να αναλάβουν!Αλλα ευτυχώς βρηκαμε τον καλύτερο γιατρό που ήξερε τι έπρεπε να γίνει και με την κατάλληλη θεραπεία!!!Οκ Ειναι πολυ νωρις ακομη.. αλλα ολα δείχνουν να πηγαίνουν τελεια!!Δεν έχω λογια να πω για τον γιατρό πραγματικα…Οσοι τον γνωρίσετε θα καταλάβετε.Ευχαριστούμε πολυ γιατρέ για ολα και Νατάσα που μας τον συστησες!!!

ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

Καταπληκτικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!!

Καταπληκτικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος!!

Χρυσούλα Αγριδιώτη

Ο Κ. Μανωλογλου επειτα απο την

Ο Κ. Μανωλογλου επειτα απο την αρθροπλαστικη επεμβαση γονατου που πραγματοποιηθηκε, τα αποτελεσματα ηταν πληρως ικανοποιητικα και ταχυτατη η αποκαταστασή μου. Αμεση κινητοποιηση και διχως κανενα μετεγχειρητικο πονο. Σας ευχαριστω πολυ, καθως παρα τα 86 χρονια μου δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα στην καθημερινοτητα μου. Να ειστε παντα καλα!

ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το χειρουργειο αφορουσε τον σύζυγό

Το χειρουργειο αφορουσε τον σύζυγό μου, μας χειρουργησε ο κ.Μανωλογλου. Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι οι εντυπωσεις μας ειναι οι καλυτερες απο ολες τις αποψεις, τοσο σε ιατρικο επιπεδο, οσο και σε προσωπικο οσον αφορα την αντιμετωπιση, τη συμπεριφορα, την εμπιστοσυνη.. Ενα λαμπρο παραδειγμα για ολα τα ατομα που σχετιζονται με τον ιατρικο κλαδο και με το κομματι που λεγεται ανθρωπος!!! Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στο εργο σας!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν έχω απλά λόγια ευτυχώς

Δεν έχω απλά λόγια, ευτυχώς που βρήκα αυτόν τον γιατρό είναι ο καλύτερος έκανε καταπληκτική δουλειά ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι χρειαζόμουν και μετά από 6 μήνες χειρουργείου νιώθω σαν να μην έγινε ποτέ

Λιακη Σοφια

Τα μόνα λόγια που μπορώ

Τα μόνα λόγια που μπορώ να γράψω για τον κο Μανωλογλου είναι ότι είμαστε τυχεροί που τέτοιοι επιστήμονες διαμάντια κοσμούν τον χώρο τής υγείας
Είμαι περήφανος που ο Κωστας είναι φίλος μου περήφανος που έχω εμπιστευτεί την υγεία την δικη μου των παιδιών μου των φίλων μου των αθλητών μου στα χέρια του
Ευχαριστώ για όλα

Βαγγέλης Φρυδας

Δεν είναι μία η φορά

Δεν είναι μία η φορά που η αποκατάσταση σε σοβαρούς και μη τραυματισμούς ήταν άψογη και άμεση! Ο κ. Μανώλογλου με κατανόηση, επαγγελματισμό και τις πιο σύγχρονες μεθόδους δείχνει πάντα ιατρικό ήθος και ανθρωπιά, με εξαιρετικά αποτελέσματα! Ευχαριστώ πολύ!

Σουζάνα Λισγάρα

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γιατρό και επιστήμονα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, συγκροτημένος και λεπτολόγος, ένας άψογα καταρτισμένος επαγγελματίας. Είχαμε τέλεια συνεργασία και συνεννόηση. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και φυσικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ : Μία από

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ : Μία από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα σαν γυμναστής με γιατρό ομάδας σε επίπεδο επαγγελματικου ποδοσφαίρου! Άριστος επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση, και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας γεμάτος θετική ενέργεια! Σε ευχαριστώ γιατρέ μου, και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυνεργαστουμε!

Παντελιδης Σάκης

Εκπληκτική αντιμετώπιση , ταχύτατη εύρεση

Εκπληκτική αντιμετώπιση , ταχύτατη εύρεση του προβλήματος , σωστή θεραπεία , παιδαγωγικός λόγος , αφοσίωση , φιλοδοξία , γνώσεις και το προσωπικό του έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό με αμείωτο ενδιαφέρον , εκπαιδευμένο σε κάθε ενδεχόμενο! Φοβερή δουλειά , συγχαρητήρια ! Εις το επανιδείν !

Periklis Tzinas

Εξαιρετικός γιατρός -επιστήμονας με πολύ

Εξαιρετικός γιατρός -επιστήμονας με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνει! Άριστη συνεργασία και μετά την επέμβαση, στην περίοδο της αποκατάστασης !

Φρόσω Μάλλου

Η αμεση &

Η αμεση & σωστη γνωματευση του γλιτωσε συγγενη μου απο μελλοντικο χειρουργειο .
Ειμασταν τυχεροι που απευθυνθηκαμε στον Κωνσταντινο!

Στεφανος Ταττης

Επισκέφτηκα τον Γιατρό με μαγνητικη

Επισκέφτηκα τον Γιατρό με μαγνητικη με οιδημα στην περιοχη του προσθιου χιαστου συνδέσμου , με ασαφοποιηση των ινών του και εικονα συμβατη με ρηξης αυτου.
Μου έκανε Αριστη κλινικη εξεταση για πολλή ώρα στο αριστερό μου ΓΌΝΑΤΟ και πιεσε, εστριψε και κουνησε το γονατο μου προς καθε κατευθυνση! Και τα δυο μου γόνατα για την ακρίβεια. Μου ελυσε καθε απορια μου. Ηταν αυστηρώς αλλα με γνωση και επιστημοσύνη. Του έκανα περισσότερες από 10 ερωτήσεις και τις απάντησε όλες χωρις βιασύνη. Μετα την γνωματευση μου εξήγησε με ποιο προγραμμα και θεραπεια θα προχωρήσουμε. Μου ενεπνευσε δύναμη και εμπιστοσύνη, και προς τον εαυτό μου.. επίσης… Θα είναι εκει, είτε ο δρόμος είναι μικρός είτε λίγο μακρύτερος. Γιατρε Σε ευχαριστώ.
Τον συνιστώ για καθε ασθενη που αναζητά Σοβαρό! ΚΑΙ Εμπειρο! Ορθοπεδικο.

Ιωαννης Φραντζής

Καταπληκτικη δουλειά

Καταπληκτικη δουλειά. Ο ιατρός αυτός γνωρίζει από αθλητές όσο λίγοι στην Ελλάδα.

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Εξαιρετικός γιατρός με άψογη ανθρώπινη

Εξαιρετικός γιατρός με άψογη ανθρώπινη συμπεριφορά. Αναλύει το πρόβλημα σου με κατανοητό τρόπο και σου προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.
Είναι ο οικογενειακός μας ορθοπεδικός γιατρός, χρειάστηκαν τις συμβουλές του, για θεραπεία και οι δυο μου κόρες καθώς και η γυναίκα μου.
Είναι πάντα διπλά σου για να σε εξυπηρετήσει όποια ώρα και ημέρα χρειαστεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κο. Μανόλογλου για όσα έχει προσφέρει στην οικογένεια μου.

ΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εξαιρετικός γιατρός, με βαθιά γνώση

Εξαιρετικός γιατρός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και ηθικός άνθρωπος. Δυναμικός και ουσιαστικός, σου εμπνέει μεγάλη σιγουριά πριν το χειρουργείο και πολύ καλή ψυχολογία κατά την αποκατάσταση.

Δημήτρης Συκαράς

Ενας εκπληκτικός ιατρός και άνθρωπος..εξαιρετικός

Ενας εκπληκτικός ιατρός και άνθρωπος..εξαιρετικός επαγγελματίας!Έμεινα πολύ ευχαριστημένος,σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Μιχάλης Λιάπης

Εξαιρετικός επιστήμονας. Άμεσος και ειλικρινής

Εξαιρετικός επιστήμονας. Άμεσος και ειλικρινής σε οτι αφορά στις κατευθύνσεις που δίνει για κάθε πρόβλημα που είχα. Τον επισκέφτηκα 2 φορες για διαφορετικά προβλήματα και τις 2 έμεινα πολυ ευχαριστημένη. Εχει γνώσεις και κατάρτιση. Ευχαριστώ πολυ για όλα.

Μορφονιου Λιλλυ

Φανταστικός γιατρός έκανα σύνδρομο

Φανταστικός γιατρός έκανα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και στα δυο χέρια( με έξη μήνες διαφορά ) και δεν έχω πλέον προβλήματα .Ευχαριστώ πολύ γιατρέ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ

I guess doctor’s direct diagnosis

I guess doctor’s direct diagnosis and straight forward analyzing situation with patient couldn’t be a better way.
This is what Dr. Manologlou does and I appreciate much his attitude during my recent visit.

Konstantinos Georgiadis

Είναι ο ιατρός μου εδώ

Είναι ο ιατρός μου εδώ και χρόνια με γνώσεις και κρίση τι εννοώ καταλαβαίνει αμέσα το πρόβλημα. Το παιδί μου είχε σοβαρό πρόβλημα, ζει στο Λονδίνο και για επτά μήνες υπέφερε από πόνους και το τρέλαναν στα Αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα ερχεται εδώ και πάει στο κ. Μανώλογλου τον εξετάζει και με δύο λέξεις αποφόρτιση και υπομονή κ η θεραπεία της νόσου Νεανική παροδική οστεοπόρωση κ οταν επέστρεψε κ πήγε στον Ορθοπαιδικό, εδωσε συγχαρητηρια στο γιατρό που αντελήφθη το προβλημα Ευαχαριστώ γιατρέ μου, νασαι γερός

Ζαρούκα Γιαννούλα

Απλά τέλειες.Ευχαριστω πολυ.

Απλά τέλειος. Ευχαριστω πολύ.

Πιτουλης Νικολαος

Ένας από τους καλύτερους γιατρούς

Ένας από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα των αθλητικών κακώσεων, με απίστευτη γνώση, πείρα και αξιοπιστία. Έχοντας άμεση επικοινωνία και φιλικότητα προς τους ασθενείς του. Με έφεση στο ανθρώπινο ενδιαφέρον και όχι στο κερδοσκοπικό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Αντωνιάδου Δέσποινα

Εξαιρετικός ορθοπεδικός χειρουργός με τεράστια

Εξαιρετικός ορθοπεδικός χειρουργός με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στις επεμβάσεις αθλητικών περιστατικών. Αναλύει το πρόβλημα σου με κατανοητό τρόπο και σου προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Κοσαρλιδης Σταύρος

Super

Super

Vassia Rountou

Εξαιρετική δουλειά και αφοσίωση !Ευχαριστώ

Εξαιρετική δουλειά και αφοσίωση !
Ευχαριστώ για όλα !

ΓΟΜΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο γιός μου έχει κάνει

Ο γιός μου έχει κάνει 2 χειρουργεία με τόν κύριο Μανωλογλου… αριστερού καί δεξιού ώμος. Πέρασαν χρόνια καί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Εκπληκτικός ιατρός καί εξαιρετικός επαγγελματίας. Θά τόν πρότεινα ανεπιφύλακτα. Μπράβο γιατρέ καί ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΔΟΥΚΑ ΤΖΟΥΛΙΑ

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες

Σταύρος Αξαρης

Την τελευταια δεκαετια εχοντας δουλεψει

Την τελευταια δεκαετια εχοντας δουλεψει σε πολλες ομαδες σαν προπονητης μπασκετ δεν ηταν λιγες οι φορες που χρειαστηκα την ιατρικη βοηθεια του Κωστα Μανωλογλου.Σε ολες τις περιπτωσεις η ανταποκριση του ειχε τα ιδια χαρακτηριστικα : Ταχυτητα στη διαγνωση, αποτελεσματικοτητα στην επεμβαση, ανθρωπινη επαφη και συνεργασια στην αποκατασταση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ

Ζαφειρουδης Γιωργος

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΣΤΙΑΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΤΣΩ ΠΟΛΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

GEORGIOS SAMARAS

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΙΣΘΙΟ ΧΙΑΣΤΟ! ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ!! ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Είχα ολική ρήξη χιαστού και

Είχα ολική ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Το χειρουργείο πήγε τέλεια. Ο γιατρός μου Μανώλογλου Κωνσταντίνος ήταν δίπλα μου και προεγχειρητικά αλλά και μετεγχειρητικά καθόλη τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Είναι καταπληκτικός γιατρός αλλά και άνθρωπος. Τον ευχαριστώ για όλα.

Μολύβα Κατερίνα

Δυστυχώς, όλοι στην οικογένεια χρειαζόμαστε

Δυστυχώς, όλοι στην οικογένεια χρειαζόμαστε ορθοπαιδικό, ευτυχώς έχουμε τον κ. Μανώλογλου. Είναι πάντα εύστοχος στη διάγνωσή του και αποτελεσματικός στη θεραπευτική αγωγή που προτείνει. Αυστηρός όσο χρειάζεται, καθησυχαστικός όσο επιτρέπεται, πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος. Γιατρέ, σε ευχαριστούμε!

Λία Ζουργού

χειρουργήθηκα για SLAP στον δεξιό

χειρουργήθηκα για SLAP στον δεξιό ώμο από τον κύριο Μανώλογλου…Από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη καθώς μόνο με την κλινική εξέταση διέγνωσε το πρόβλημα αλλά δεν το έπαιξε έξυπνος και με έστειλε για μαγνητική η οποία επιβεβαίωσε αυτό που είδε…Άψογη συμπεριφορά και πάνω από όλα καθοδήγηση μετεγχειρητικά ώστε να επανέλθει το χέρι μου σε λειτουργία και να μπορώ να κάνω χωρίς πόνο τα πάντα…( πριν την επέμβαση πολλές φορές δυσκολευόμουν ακόμα και στον ύπνο καθώς αν έγερνα προς τα δεξιά ξυπνούσα από τον πόνο…) και το team άψογο , δυστυχώς δεν θυμάμαι τα ονόματα τους για να τους ευχαριστήσω και αυτούς…

θωμάς Τραμπούρας

Όλη η οικογένεια μου ευχαριστεί

Όλη η οικογένεια μου ευχαριστεί τον Γιατρό Κ. Κώστα Μανωλογλου!! Να είναι πάντα καλά!! Όλα τέλεια!! Πολλά συγχαρητήρια!..

Δετσικας Απόστολος

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα Άνθρωπος Ευχαριστώ πολύ

ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ Χρυσούλα

Συγχαρητήρια στον Dr. Μανώλογλου που

Συγχαρητήρια στον Dr. Μανώλογλου που μετά από μια δύσκολη επέμβαση στο γόνατο,πήγαν όλα καλά. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας θεραπεύοντας αθλητές , ήμουν σίγουρος ότι θα θεράπευε και εμένα.

Σιώπης Γιώργος

Απευθύνθηκα στο γιατρό μετά από

Απευθύνθηκα στο γιατρό μετά από μια περίπου εξάμηνη ενόχληση στο γόνατό μου και ύστερα από περιπλάνηση και σε άλλους ορθοπεδικούς χειρούργους, ζητώντας να αποφύγω το χειρουργείο που όλοι μου πρότειναν. Κατέληξα στο κύριο Μανώλογλου λόγω και της εξειδίκευσής του στις αθλητικές κακώσεις. Από την πρώτη επίσκεψη ένοιωσα οικειότητα και εμπιστοσύνη και παρόλο που και ο ίδιος ήταν κάθετος ως προς την αναγκαιότητα του χειρουργείου το προχωρήσαμε. Δε μετάνιωσα για αυτή μου την επιλογή αντιθέτως και μετά την αρθροσκόπηση που κάναμε, με στήριξε ιατρικά και συμβουλευτικά στις όποιες αγωνίες και δυσκολίες μου παρουσιάστηκαν. Τώρα, έναν σχεδόν χρόνο μετά την επέμβαση η κατάσταση μου είναι πολύ καλύτερη, το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης που μου έδωσε επιβεβαιώνεται απαρέγκλιτα και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Γιώργος Κυπαρίσης

Κυπαρίσης Γιώργος

Οι υπηρεσιες και η συμπεριφορά

Οι υπηρεσιες και η συμπεριφορά των ιατρών ήταν άψογη…10′

Μπάρτζας Βασίλης

Ο γιατρός ειναι άψογος και

Ο γιατρός ειναι άψογος και γνώστης των αθλητικών περιστατικών.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Athanasios Sonis

Απόλυτα ικανοποιημένη, με την κλινική

Απόλυτα ικανοποιημένη, με την κλινική εξέταση, διάγνωση και θεραπεία.
Εξαιρετικός γιατρός/χειρουργός, συνεπής και απόλυτα καταρτισμένος.
Αρχικά με εμένα σε επανένταξη 2 προβληματικών συνδέσμων, έπειτα με την επέμβαση χιαστών (γόνατο) του συζύγου μου, και πρόσφατα με την αποκατάσταση τραυματισμού κνήμης της αθλητριας κόρης μου.

Καραμανλιδου Νικολεττα

Πολύ εξηπηρετικοι

Πολύ εξηπηρετικοι

Θάνος Ψαθας

Εξαιρετική κατάρτιση που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Εξαιρετική κατάρτιση που εμπνέει εμπιστοσύνη. Άρτιες υπηρεσίες τόσο προ- όσο και μετεγχειρητικά.
Εχω τρέξει 7 μαραθωνίους (είμαι 52 ετών) μετά τις επεμβάσεις!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΖΟΣ

Η εγχείρηση που έκανα,

Η εγχείρηση που έκανα, παρ’ολο που ήταν δύσκολη , είχε μία εξαιρετική πορεία και τέλειο αποτέλεσμα . Εξαιρετικός γιατρός, με συνέπεια, επεξηγηματικό λόγο, κοντά στο ασθενή, φιλικός, προσηνής και πολυ καλά καταρτισμένος. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Αγγελική Φαιτατζη

Φαιτατζή Αγγελική

Η γνώση και η εμπειρία

Η γνώση και η εμπειρία βρίσκονται διαθέσιμα σε κάθε πελάτη-ασθενή του κ.Μανώλογλου. Η προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα είναι με απόλυτα επαγγελματικά τρόπο χωρίς να παραγκωνίζεται ο παράγων άνθρωπος. Οι λύσεις που προσφέρονται από τον κ.Μανώλογλου είναι πάντα ατομικές, ύστερα από μελέτη του ασθενή ώστε να μην χρειάζεται ο τελευταίος να ακολουθήσει θεραπείες που δεν έχουν εφαρμογή τόσο στο πρόβλημα του όσο και στον τρόπο ζωής του.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θα ξαναπάω αν ποτέ χρειαστεί. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ

5 χρόνια μετά την επέμβαση

5 χρόνια μετά την επέμβαση και ο ώμος μου είναι ακόμα καλύτερος απ’οτι ήταν πριν τον τραυματισμό! Ευχαριστώ γιατρέ!

Δημήτρης Ζαφειρούδης

Εξαιρετικός γιατρός κ εξαιρετικός άνθρωπος.

Εξαιρετικός γιατρός κ εξαιρετικός άνθρωπος. Επεμβαση πρόσθιου χιαστού Φεβρουάριος 2019 με απίστευτα καλά αποτελέσματα. Καταπληκτική δουλειά στο χειρουργείο, όπως επίσης κ κατά διάρκεια την αποκατάστασης με τις κατάλληλες κατευθύνσεις κ παρακολουθηση. Η μεγάλη εμπειρία σε αθλητικούς τραυματισμούς, όπως κ ορθή κατανόηση της πάθησης σε σχέση με τις απαιτήσεις τους ασθενή τον καθιστούν κορυφαίο! Ευχαριστώ doctor αχρειαστος να είσαι!

Κούκος Χρήστος

Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός όσο

Θαυμάσιος τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρον για τον ασθενή, υπευθυνότητα, αλλά και βαθιά γνώση των αθλητικών κακώσεων ! Η επέμβαση έγινε αρθροσκοπικα για καθ εξην εξάρθρωση ώμου.
Αγαπητε Κωνσταντίνε ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδίας μου, όχι μόνο επειδή έγινα καλά, αλλά και για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που μου έδειξες.

Κιολογλου

Εξαιρετική και άμεση αντιμετώπιση της

Εξαιρετική και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης. Αρίστος γιατρός που τον εμπιστεύεσαι με την πρώτη επίσκεψη και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά. Και πάντα με ευγένεια , κατανόηση και χαμογελο

Ελένη Παπαϊωάννου

Έκανα επέμβαση χιαστού με πάρα

Έκανα επέμβαση χιαστού πριν 2 χρόνια με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.Εξαιρετικός γιατρός.

Νίκος γουνοπουλος

Ο γιατρός μου ο κος

Ο γιατρός μου ο κος Μανωλογλου είναι πάνω απ όλα Άνθρωπος! Αριστος γιατρός κ επαγγελματίας. Μετά από ατύχημα στο αριστερό γόνατο πρότεινε την καλύτερη δυνατή θεραπεία κ ήταν πάντα απόλυτα καθησυχαστικός.
Θερμά ευχαριστώ!

Γεωργία Πλατσακου

Πλατσακου Γεωργία

Από το 2007 έως το

Από το 2007 έως το 2010 χρειάστηκε να κάνω δύο επεμβάσεις στα γόνατα μου. Αρχικά, όπως πιστεύω οι περισσότεροι, επισκέφθηκα αρκετούς γιατρούς μέχρι να βρω κάποιον που θα με έκανε να νιώσω ασφάλεια. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο ιατρείο του κου Μανώλογλου η αντιμετώπιση ήταν τέτοια ώστε με έκανε να αποφασίσω δίχως ενδοιασμούς. Τα στοιχεία του που με κέρδισαν είναι: πλήρη γνώση του αντικειμένου, φιλικότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Μέτα την πρώτη επιτυχημένη επέμβαση αντιλήφθηκα το υψηλό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, του κου Μανώλογλου και της ομάδας του συνεπώς απευθύνθηκα ξανά στους ίδιους όταν κρίθηκε απαραίτητη άλλη μια μου επέμβαση. Η συνέπεια σε όσα μου είπε, το ενδιαφέρον του για μένα μετά τις επεμβάσεις και η αφοσίωση στο έργο του είναι λίγα από αυτά που θα ήθελα να αναφέρω για τον κο Κώστα. Τον έχω προτείνει σε δικούς μου ανθρώπους και είχαν τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νάνος Νίκος

Εξαιρετικός ο γιατρός σε ότι

Εξαιρετικός ο γιατρός σε ότι χρειάστηκα πριν και κυρίως μετά την επέμβαση ήταν εκεί. Στην εγχείρηση πήγαν όλα καλά και ευχαριστώ πολύ για όλα!

ΣΤΥΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ένα χρόνο παιδευόμουν με τον

Ένα χρόνο παιδευόμουν με τον τραυματισμένο ώμο μου … Χωρίς αποτέλεσμα … Στο πρώτο ραντεβού όμως με τον κο Μανώλογλου αμέσως δόθηκε η λύση !!!! Χωρίς επέμβαση , με μία ένεση κ σωστές ασκήσεις μπορώ επιτέλους να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά κ να τον ευχαριστήσω θερμά !!! Σ´ευχαριστώ για όλα !!!
Άντυ Ιατρίδου

Ιατρίδου Άντυ

Το χειρουργείο αφορούσε το γιο

Το χειρουργείο αφορούσε το γιο μου15 ετών χιαστό ο γιατρός άψογος όχι μόνο επιστημονικά αλλά και στη συμπεριφορά του ως προς το παιδί εξαιρετική αποκατάσταση με μεθοδικότητα και οργάνωση και πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης

Αστέριος λιτζερινος

Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που

Είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που ο κ.Μανωλογλου χειρούργησε τη μητέρα μου. Η εξαιρετική επιστημονικη κατάρτιση του αλλά και η διαρκής του παρουσία δίπλα στον παθόντα, εμπνέει στον ασθενή και στους οικείους την απόλυτη ασφάλεια που τόσο όλοι έχουν αναγκη!Η ανάρρωση της μητέρας μου ηταν τάχιστη και πλήρως ανώδυνη, η δε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη που της μετέφερε πραγματικά πολύτιμη!!Σας ευχαριστούμε αμφότερες απο καρδιάς γιατρέ!!

Ενη Δωδου

Άψογη συμπεριφορα

Άψογη συμπεριφορα

Παρασκευοπουλου

Παλιός αθλητής και δικυκλιστής ο

Παλιός αθλητής και δικυκλιστής ο γιατρός, καταλαβαίνει πως ο χειρότερος αντίκτυπος ενός τραυματισμού είναι η αυτό-αποδοχή περιορισμού σε αθλητικές και καθημερινές δραστηριότητες από φόβο. Γνωρίζει το αντικείμενο σε βάθος και παραμένει up to date μεταφέροντας γνώση και εμπιστοσύνη από την πρώτη συνάντηση! Σαφής και κατηγορηματικός και στην ιατρική γνωμάτευση για την καλύτερη αντίληψη του τραυματισμού και των επιπλοκών του (ειδίκευση στους χιαστούς) και στα πρακτικά βήματα της διαδικασίας επαναφοράς. Και από ψυχολογική σκοπιά είναι χορηγός θετικής ενέργειας!

Χρήστος Παπάς-Κρεμμύδας

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις ιατρικές υπηρεσίες του κ. Μανώλογλου και προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά! Αν κάποιος με ρωτούσε αν γνωρίζω γιατρό αθλητικών κακώσεων θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κατιάκος

Έχω επισκεφθεί παρά πολλούς γιατρούς

Έχω επισκεφθεί παρά πολλούς γιατρούς σε όλη την Ευρώπη. Με διαφορά ο καλύτερος. Πολύ σωστός επαγγελματίας με άριστες γνώσεις του αντικειμένου.

Κώστας Κακαρουδης

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό μου και πάνω από όλα άνθρωπο Κ.Μανωλογλου για το χειρουργείο μου(ολική ρίξη χιαστού και μηνίσκου)με απίστευτα αποτελέσματα από ένα από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα του αθλητισμού..και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο έμπειρο προσωπικό του…!

Γεώργιος Τσίλης

Άψογες οι υπηρεσίες μεθοδική

Άψογες οι υπηρεσίες μεθοδική και αποτελεσματική αποκατάσταση μεσυνεχη παρακολούθηση και ανθρώπινη με ειλικρίνεια επικοινωνια

Λιτζερινος Αστέριος

Ο Dr. Μανωλογλου ήταν η αδυναμία της γιαγιάς μου!

Ο Dr. Μανωλογλου ήταν η αδυναμία της γιαγιάς μου! Ήταν εκπληκτική η σχέση που δημιουργήθηκε! Πραγματικά, σαν εγγονή έχω να πω ότι της φέρθηκε άψογα, όχι μόνο κατά την επέμβαση που της έκανε στο γόνατο αλλά και τα επόμενα χρόνια! Τον ενοχλούσε για το παραμικρό και ήταν πάντα ευγενικός μαζί της. Του έχω απίστευτη εμπιστοσύνη και σαν γιατρό και σαν άνθρωπο. Εμένα την ίδια με βοήθησε πολύ με τη μέση μου! Σας ευχαριστώ γιατρέ για όλα!

Ευτυχία Κυργιαφινη

Έχω κάνει 4 χειρουργεία στον

Έχω κάνει 4 χειρουργεία στον κύριο Μανωλογλου όλα για διαφορετικούς λόγους.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι πρώτα άνθρωπος και στην συνέχεια άριστος επιστήμονας. Συνεπείς πρόσχαρος άψογος επαγγελματίας..

Αναστασιάδης Ανανίας

Άριστος γιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος!

Άριστος γιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος! Είχα και τα δυο μου χέρια σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τα έκανα επέμβαση πριν περίπου 9 χρόνια με διαφορά 6 μηνών και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ, γιατρέ!

Ευδοξία Καλαϊτζίδου

Εξαιρετικός επιστυμον άριστες γνώσεις του

Εξαιρετικός επιστήμων άριστες γνώσεις του αντικειμένου και καταπληκτικός άνθρωπος. έδωσε λύση στο πρόβλημα μου διαπαντός. ευχαριστώ πολύ για όλα.τον συστήνω ανεπιφύλακτα .από τους καλύτερους γιατρούς του είδους

MΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί με

Γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί με τον ασθενή και προσιτές τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν!!!

Βάρκα Πόλυ

Πολυ καλός ορθοπεδικός!!!Εκανα χιαστούς και

Πολυ καλός ορθοπεδικός!!!Εκανα χιαστούς και στα δυο γόνατα και συνεχίζω και αθλούμαι κανονικά!!!

Καρασούλης Θεόδωρος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Μανώλογλου όπου χάρη σε αυτόν και στην βοήθεια του κατάφερα να κάνω την επέμβαση στον ώμο μου .
Οι υπηρεσίες το ενδιαφέρον η προσοχή που μου έδειξε με κάνουν να νιώθω ασφάλεια σιγουριά εμπιστοσύνη .
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε για όλα !

Τσαπατσής Μιχάλης

Τα λόγια είναι περιττά, συστήνω

Τα λόγια είναι περιττά, συστήνω ανεπιφύλακτα Τον κύριο Μανολογλου αρκεί να τον γνωρίσεις και θα Τον εμπιστευτείς απευθείας. Αριστη γνώση και πάθος για την δουλειά του και υπέροχος άνθρωπος!!!

Αγγελική Κλιματσακη

Πολυ καλός καλός γιατρός,εμπειρος και

Πολυ καλός καλός γιατρός,εμπειρος και αναλυτικός όσο αναφορά το πρόβλημα σου και αν δεν καταλάβεις κάτι είναι πάντα πρόθυμος να στο ξανα εξηγήσει μέχρι να το καταλάβεις,φιλικός και πάνω από όλα καλός ανθρώπος που ΔΕΝ θα σε κοιτάει στην τσέπη…Τον συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ

Βασίλης Κυραλίδης

Ο κ. Μανωλογλου είναι άψογος

Ο κ. Μανωλογλου είναι άψογος στη δουλειά του. Είναι καταπληκτικός γιατρός . Είχα Ολική ρήξη χιαστού κ μηνίσκο. Μου έκανε την εγχείρηση , πήγαν όλα τέλεια . Ήταν δίπλα μου απ την αρχή ως το τέλος ! Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν γιατροί τόσο πιστοί στην επιστήμη τους κ γνωστες αυτής όσο και αξιόλογοι ως άνθρωποι .

Ξανθουλης Βαγγελης

Ειναι ο γιατρός ο οποιος

Ειναι ο γιατρός ο οποιος με ανελαβε στον 2ο χιαστο μου! Ενας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας! Μετα την επέμβαση δεν υπήρξε ποτέ πια πρόβλημα με το γόνατο μου,ποσο μαλλον οταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό.Του οφείλω πολλα! Τυφλή εμπιστοσύνη και χωρίς δεύτερη σκεψη είναι ο καλύτερος

Μιχάλης Λιάπης

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον ιατρό. Ξέρει τα πάντα γύρω από τις αθλητικές κακώσεις και τους αθλητές. Εκπληκτικός άνθρωπος και χαρακτήρας. Όποτε τον χρειάστηκα, ήταν εκεί και έκανε τη σωστή διάγνωση. Ευχαριστώ πολύ

Χαρης

Εξαιρετικος επιστημονας. Ειχα ρηξη χιαστου

Εξαιρετικος επιστημονας. Ειχα ρηξη χιαστου μετά από επεμβαση έχω πλήρη αποκατάσταση του γονατου. Πλεον αθλουμαι συστηματικα χωρις την παραμικρη ενοχληση χαρις την εξαιρετη δουλεια που κανατε! Ευχαριστω πολυ, σας ειμαι ευγνωμων.

ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Όταν επισκέφθηκα τον συγκεκριμένο επιστήμονα

Όταν επισκέφθηκα τον συγκεκριμένο επιστήμονα ήμουν ήδη ταλαιπωρημένος από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο δεξιό πρόσθιο χιαστό. Εξέτασε το πρόβλημα παρά πολύ, και έκανε πολύ μεγάλο προεγχειρητικό σχέδιο για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη κατάσταση. Πολύ θετικό ότι δεν είναι εγωιστής, και πήρε γνώμες και άλλων συναδέλφων του -που συνάντησε σε σεμινάρια ιατρικής σε άλλες χώρες της Ευρώπης- για το δικό μου θέμα. Αυτή την στιγμή είμαι σε πάρα πολύ καλύτερη κατάσταση και συμμετέχω σε αθλητικές δραστηριότητες.

Δημήτριος Λαυκαριδης

Εξαιρετικός ορθοπεδικός,πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος

Εξαιρετικός ορθοπεδικός, πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος παρά του φόρτου εργασίας του. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να με αναλάβει άλλος ιατρός. Από τους καλύτερους στο είδος του, τον συνιστώ ανεπίφυλακτα!!!

Δημήτρης Λιάρος

Εκανα εγχείρηση μετά από συντριπτικό

Εκανα εγχείρηση μετά από συντριπτικό κάταγμα επιγονατίδας αριστερά. Η αντιμετώπιση που είχα ως ασθενής ήταν άψογη και ο Ιατρός κ. Μανώλογλου πάντα φιλικός και συνέδραμε με την επιστημονική του κατάρτιση ώστε να έχω μια πολύ καλή αποκατάσταση. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κ. Μανώλογλου και τον ευχαριστώ.

Μαρίτας Παναγιώτης

Πέρα από το γεγονός ότι

Πέρα από το γεγονός ότι ο κ. Μανώλογλου είναι ένας εξαιρετικός χειρουργός θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι επέδειξε και αξιοθαύμαστη ευαισθησία και κατανόηση στον συγγενή μας με νοητική στέρηση. Αυτό είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό, το οποίο μας συγκίνησε όλους. Οι εγχειρίσεις που πραγματοποίησε ήταν ισχίου και ολική αρθροπλαστική και των δύο γονάτων. Μας στάθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος, και του είμαστε ευγνώμονες. Τον θεωρούμε έναν καταπληκτικό γιατρό, μέσα και έξω από το χειρουργείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και επιστήμονες, έμεινα

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και επιστήμονες, έμεινα απολύτως ευχαριστημένος!!

Παναγιώτης Κιγμέτογλου

Εξαιρετικός γιατρός και Άνθρωπος Ευχαριστώ

Εξαιρετικός γιατρός και Άνθρωπος Ευχαριστώ πολύ

ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ Χρυσούλα Μάρτιο

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την έκβαση του χειρουργειουΚαι όχι μόνο εγώ αλλά και φίλοι και συγγενείς Εξ αλλου παραμένει ο προσωπικός μαςγιατροςΕκτος από ικανός γιατρός είναι ένας άνθρωπος με αμεσότητα και ειλικρίνεια τον αγαπούμε αχρειαστοςνα ειναι

Εσκιαδου Χαρουλα

Ανθρώπινη προσέγγιση στο προβλημα

Ανθρώπινη προσέγγιση στο προβλημα του ασθενή πληρης επίγνωση της κατάστασης ξεκαθαρη ενημέρωση για την αντιμετωπιση. Εξαιρετικοί κ εμπειροι επιστήμονες. Το συστηνουμε ανεπιφύλακτα!!!!

Λεκος Αθανάσιος

Δύο εντελώς διαφορετικές επεμβάσεις, η

Δύο εντελώς διαφορετικές επεμβάσεις, η πρώτη στον ώμο και η δεύτερη στο γόνατο σε διάστημα 3 χρονών με 100% επιτυχία,
νομίζω τα λέει όλα. Το αποτέλεσμα εξίσου εντυπωσιακό και στις δύο.
Εξαιρετικός επιστήμονας, επαγγγελματίας σε συμπεριφορά και σε ιατρικές γνώσεις.
Ήταν πάντα παρών όποτε τον χρειάστηκα σε όλη την διάρκεια της αποθεραπείας.

Θάνος Αθανασιάδης

Εξαιρετική συνεργασία με τον γιατρό

Εξαιρετική συνεργασία με τον γιατρό Κ. Μανωλογλου .Ευχάριστος και προσβάσιμος ο χώρος! Άμεση και συχνή επικοινωνία με τον γιατρό ανά πάσα στιγμή…! Άριστη συμπεριφορά!

Γραμματικοπουλου Άννα

Ο καλύτερος γιατρος και με

Ο καλύτερος γιατρος και με διαφορά… Να σε κάνει να είσαι ήρεμος πριν το χειρουργιο

Να σου εξηγήσει τα πάντα. Και πάρα πολύ καλός στη δουλεια του.

Καραμπασης δημητρης

Σωστή διάγνωση και αγωγή. Πολύ

Σωστή διάγνωση και αγωγή. Πολύ ευχαριστημένος.

Γιαννουζακος Γιωργος

Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός .

Καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός . Έκανα το χειρουργείο μου πριν σαράντα μέρες και με βοήθησε πάρα πολύ, καθώς ήταν και είναι ακόμα δίπλα μου.Ευχαριστώ πολύ.

ΘΑΝΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Επισκέφθηκα τον κο Μανωλογλου για

Επισκέφθηκα τον κο Μανωλογλου για πρόβλημα που αντιμετώπιζα στο κάτω άκρο. Συζητήσαμε, μ´ εξέτασε, μου γνωστοποίησε την κατάσταση και όλο το πλάνο αντιμετωπισης. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και απομάκρυνε τις φοβίες που μου δημιούργησαν οι γιατροί του Internet. Τον ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ περισσότερο τις συμβουλές του και το διαρκές ενδιαφέρον του!

Ελευθέριος Τσακιρίδης

Εξαιρετικός ορθοπεδικός χειρουργός με τεράστια

Εξαιρετικός ορθοπεδικός χειρουργός με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στις επεμβάσεις μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Μεγάλη σημασία επίσης η υπηρεσία που προσφέρει το κέντρο μετεγχειρητικής αποκατάστασης με άμεση παρακολούθηση από τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Μετά από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Κώστας είναι ένας ιατρός – Άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς.

Φώτης Τριανταφυλλίδης

Πείτε μας τη γνώμη σας

Απαραίτητα πεδία

Πότε δεχθήκατε τις υπηρεσίες μας;Εάν δε θυμάστε ακριβώς την ημερομηνία μπορείτε απλώς να αναφέρετε μήνα και έτος.
rating fields
Ποια είναι η γνώμη σας για τις υπηρεσίες μας;
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και επιτρέπω να αναρτηθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο η Μαρτυρία και το Ονοματεπώνυμό μου.